Forum 2 Poznańskiej Żeńskiej Drużyny Harcerskiej "Droga"
Tajemnicza nieznajoma..
Doma... no jak ? tez tak robisz... a 7 pkt PH ???
Doma u nas połowa chłopaków też się dobrze uczy i to tylko praktycznie oni odpowiadają nauczycielom jak zadadzom nam jakieś pytanie. Potem Parcia był tak wściekły w środę na lekcji bo przyszła cała klasa xD i tak wyszło na nasze !!! ha górą dziewczyny xD
Ps. Jak miło, że zrozumiałyście xD
ja się tylko spytałam czy tak robi xD poza tym to było pytanie retoryczne ;P
zuszkowate
Kolejne nudy na informie... Głupi Exel. Głupie funkcje
Funkcja "JEŻELI" xD Jasiu więcej popracuj! xD
No nie ja tak nie robię... znaczy... nigdy jeszcze nie byłam na wagarach. Ale też gadam (z Asią, oczywiście ). Jednak nauczyciele mają o mnie dobre zdanie, bo jako jedyna z dziewczyn się uczę (to znaczy oni sądzą, że ja się uczę, co nie zawsze jest zgodne z prawdą
), a potem jadę po opinii. xD
Ale nie spoko... ogólnie lubię moją klasę.
Tajemnicza nieznajoma..
Doma chyba z dh.Asia
Ostatnio tata powiedział mi, że będzie miał FUNKCJĘ " JEŻELI" na kursie zaawansowanego Exela xD a my to mamy teraz
ale to jest nudnneee .... i łatwe xD
Doma napisał:
No nie ja tak nie robię... znaczy... nigdy jeszcze nie byłam na wagarach. Ale też gadam (z Asią, oczywiście
).
Asia - moja przyjaciółka z klasy, z którą siedzę i spędzam cały czas w szkole. xD
Vista to dno! Ten system mnie załamuje, szczęście, że ja mam XP xD
Explorer to kolejne dno! Nie wiem jak ktoś może tego używać! xD Mozilla Firefox górą!
Tajemnicza nieznajoma..
Doma oki
p.od informatyki (bez nazwisk xD) jak nam zaczął nawijać o 'jeżeli'... coś tam gadał gadał jak do jakichś profesjonalistów xD i ogólnie ja przez pół lekcji nie widziałam w ogóle o co chodzi... i dopiero potem sie domyśliłam że chodzi o Excela lol ... a potem to jakoś załapałam i mi wszystko ładnie wyszło hehehe
Aleś Ty inteligentna ... xD:P
Brawka dla Kamili xD