Forum 2 Poznańskiej Żeńskiej Drużyny Harcerskiej "Droga"
ja banana obieram od tej strony z takim dłużysszym ogonkiem jakby... bo tak najwygodniej i w 98% sie sprawdza i nie trzeba nic odgryzac a jajka rozbijam bardzo rzadko, wiec sie nie zastanawiałam od ktorej strony, ale chyba bardziej od tej gornej xD
Ja zazwyczaj zaczynam od lewej albo od środka xD Nigdy od prawej
A co do banana i jajka to tak jak Kamila ;P
A ja właśnie tego banana otwieram od tej drugiej i chyba jestem w tym momencie w mniejszości Jajka od tej cieńszej
A mycie ząbków zaczynam od kręcenia szczoteczką na palcu
A potem to różnie, nie ma reguły ;]
kręcenia szczoteczką na palcu?.... em... tu chyba też byłbyś w mniejszości ;P
Tak więc ja obieram banana tak samo jak Kamila co do jajka to rozbijam < jak jest ugotowane > od tej górnej strony czyli od komory powietrznej xD
A jeśli jajko jest nieugotowane to rozbijam je nożem w poprzek xD
Mycie zębów zaczynam od nałożenia pasty na szczoteczkę po czym wkładam ją pod kran żeby ją trochę zwilżyć i potem zaczynam od prawej strony dolnej szczęki , która u krów dzieli się na zęby trzonowe i przedtrzonowe nie uwzględniając przy tym płytki , siekaczy oraz kłów
Ps. wybaczcie to wszystko przez biologię xD
Szafa xD czy też wyrywasz trawę tak jak krowa? xD (ostatnio mi o tym czyba opowiadałaś na przystanku ;P). Ale mam nadzieję, że Twój żołądek nie dzieli się na czepiec, trawieniec, księgi i żwacz;P
No, ja mam przede wszystkim nadzieję, że Szafa nie zwraca na pół przetrawionego pokarmu i nie zjada go ponownie <rzyg>
Ja obieram banana od tej strony z ogonkiem, jajko rozbijam od tej cieńszej strony, a zęby myję zawsze od prawej strony górnych zębów.
Od której nogi zaczynacie ubierać skarpetki i spodnie?
spodnie zawsze od prawej ... a skarpetki to zależy która stopa bliżej xD
a od z której strony łózka wstajecie rano?
eee... no ja mam łóżko przy ścianie, więc pozostaje mi tylko jedna możliwość - strona lewa xD
Ja po lewej zawsze, żeby odnaleźć gumkę do włosów , a na prawo się poza tym boję, bo tam zawsze jakieś naczynia leżą
A co do ubierania to sprawdziłem dzisiaj, że od prawej zakładam spodnie a skarpetki to różnie ;]
ja zawsze wszystko zakładam od prawej.
No Paua, to ładny musisz mieć syf w pokoju - naczynia na podłodze?! Oj oj xD Ty śpisz w rozpuszczonych włosach? no nieźle. nie masz potem problemów z rozczesywaniem?!