Forum 2 Poznańskiej Żeńskiej Drużyny Harcerskiej "Droga"
Ja skarpetki zakładam od lewej stopy xD a spodnie od prawej xD
Z łóżka wstaję .... tak jak Madzia ;P lewa po drabince w dół ;P A do tramwaju różnie. Ale zazwyczaj od końca. A potem przechodzę na sam początek xD i zawsze do 2 wagonu ;P
od której strony/nogi ;P zaczynacie iść? ja zauważyłam, że zazwyczaj od prawej ;P
(nie rozczesujesz włosów?! ja też śpię w rozpuszczonych, ale zawsze rano je czeszę xD Paweł może spróbujesz? ;P chciałabym Cię wtedy zobaczyć LOL ;P)
Tajemnicza nieznajoma..
a powinniscie rozpoczyna chod od lewej nogi..
jak harcerki..
Ja zakładam skarpetki najpierw na lewą stopę
Spodnie ubieram od prawej
Z łóżka wstaje od prawej strony xD
Jeśli chodzi o tramwaj to jeśli biegnę żeby na niego zdążyć to wsiadam do ostatniego wagonu a jak czekam to staram się wsiąść do pierwszego bo zazwyczaj jest w nim mniej wiary z gimnazjum i liceum itd.
Ja też śpię w rozpuszczonych włosach ale je rano rozczesuje xD ( podobno jak się śpi w związanych to szybciej się niczszą i łamią --> co jest logiczne xD )
Też zaczynam chód od prawej xD
Ostatnio edytowany przez Sz@fcia (2008-03-01 20:34:37)
A z której strony gryziecie?
Ja osobiście to różnie, zależy czy mnie np. zęby bolą. xD
O jaaa... więc ja tak: banana obieram tak jak Kamila i większość, jajko od tej cieńszej strony, zęby od lewej, wstaję od prawej, spodnie zakładam od prawej nogi, skarpetki różnie, do tramwaju (i autobusu) z reguły wsiadam z przodu. xD
no co do jedzenia to mam tak samo jak Magda... dopóki nie zrobię sobie lewej górnej piątki będę jadła tylko prawą stroną xD
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA .......
Tajemnicza nieznajoma..
mi tez... chyba nie bede jadla do swiat...
Łatwo powiedzie, że nie bedzie się jadło ale w rzeczywistości za długo to by nie dałyscie rady :]
Jak nie jesz nic to głodujesz xD ja nienawidze uczucia głodu ;P
To co, że jestem gruba, ale nawet przez to nie przestałabym jeść wszystkiego! Słodycze, ok - mogę przestać ... no ale dajcie siana... reszta? ;P
boszzzz..... a wiecie ,że bez jedzenia człowiek może wytrzymać tylko ok 3 dni ??? xD To lepiej Asia żebyś zrezygnowała ze swojego planu bo jeszcze się nie zobaczymy < twu! twu! twu! przez lewe ramię > xD