Forum 2 Poznańskiej Żeńskiej Drużyny Harcerskiej "Droga"
o ile wiem Asia planuje zabójczą pionierkę na przyszły rok <aż sama się boję x)>
to tak poza tematem ;P
(uznałam że lepiej przenieść to do nowego tematu i tutaj możecie sobie pisać do woli o pionierce
)
No, słyszałam, że się będziecie bujać. Aż nie mogę sobie wyobrazić pionierki Ścieżek...
Ostatnio edytowany przez Madzia (2008-09-29 17:59:42)
Nie martw się też nie mogłam wyobrazić sobie pionierki Chwastów Ale udało się xD Młode były bardzo przydatne do grabienia...
Mnie dobijały sprawdzanie porządków u nich xD Taki bałagan a te 9 xD
Spoko Madziu Gdybyś widziała nasze pionierki w Wąchabie x)
Mi nogi zwisały z pryczy od kolan Ale jakoś przeżyłam te 3 tygodnie ;P
Dacie radę Będzie dobrze
heh no oby nam jakoś poszło. zaprojektuję tak praktyczne urządzenie namiotu że ho ho xD
Jakby ktoś szukał fajnego pomysłu na pionierkę zawsze można zapytać pełnych pomysłów harcerzy:]
<powiedziałabym coś o ziemiance ;P>
Trzymam Cię za słowo Jorgenie I przypomnę się o to na obozie
Ala:
Zależy co byś chciała mieć w namiocie, w jakim namiocie i kto to będzie robił
Ania:
Ty to jesteś ale:P w sumie to nie będziesz miała się o co przypominać, skoro wszystko wymyśla u Was Asia:] chyba, że nie będziesz mieszkać w kadrze;P
No Aniu, tą ziemiankę normalnie z ust mi wyjęłaś
Jorgen, może zapodasz nam jakieś pomysły na suszarnię? bo w tym roku była mało oryginalna, nie wspominając już o wytrzymałości. albo na krzesełka, żeby potem nie było 15 gwoździ w jednej gałązce (wiadomo kto budował obie te rzeczy xD - dziekuje, dziekuje
)
Ostatnio edytowany przez Madzia (2008-09-30 18:42:26)
hue hue Asia wyczaiła już fajny pomysł na suszarnię ]:->
Poza tym Jureczku tak bardzo chcesz mnie wywalić z kadry? ;P Dla Twojej wiadomości nie planuję na razie 'mieszkać' gdzie indziej ;P I wiadomo, że wszystko wymyśla Asia Dlatego będzie genialnie
Ale mnie nazwałaś, chyba się wzruszę, Wielka Adminko:D;P ja tam Cię znikąd nie wywalam, sam nie wiem, gdzie będę mieszkać na obozie;P najwyżej się do Was przeprowadzę, skoro będziecie miały tak super;P
Tajemnicza nieznajoma..
ale Wy jestescie... !
po pierwsze ja wszystkiego nie planuje..
po drugie.. Jorgen nei bedziesz ze mna mieszkal.. chyba ze na pryczy psa
po trzecie Madziu dacie sobie rade:) wierze w Was.. jakby co Jorgen pomoze
po czwarte ide spac
Jak mi zrobicie pryczkę, to mogę spać u was w nogach i grzać Wam stopy w nocy:P jak mi jeszcze zapewnicie stałe wyżywienie słodyczami i czas pracy od 12 to mogę Wam pomagać do woli:D dobranoc za wczoraj i za dzisiaj;)