Forum 2 Poznańskiej Żeńskiej Drużyny Harcerskiej "Droga"
Co Wy gadacie?! Wcale nie obcierają i nie są do kitu! Ja nie powiem o nich żadnego złego słowa, bo mi się w nich świetnie jeździ Musicie sobie zapamiętać jaki rozmiar tych łyżew Wam pasuje i tyle! Ja zawsze biorę swoje 41 i jest good. Ani razu nie wymieniałam
tak a potem "aua moja noga!!!!" xD xD zmiana pogody ma być 3+ i ma padać śnieg ale z deszczem xD :\ niezbyt fajnie <-- ale to zapowiedzi Kreta xD zobaczymy czy się sprawdzą xD
zuszkowate
Obojętnie jaka będzie pogoda , będzie fajnie A co do łyżew - to mi szczerze mówiąc żadne ani razu nie obcierały!
mnie też nie bo wsze miałam swoje xD
O rany! Mi chodziło o to, że one obcierają MNIE a nie wszystkich, qrcze! I to w łydce, a nie w palcach lub piętach. A łyżwy są do kitu, bo akurat tym które ja miałam, zawsze rylała się ta "płoza" czy jak to się tam zwie, oraz same łyżwy okropnie skrzypiały. A poza tym może się nieprzyjemnie jeździć na łyżwach, jeśli masz świadomość, że przed tobą miało je na nogach 1000 osób. Może to są firmówki, i niech sobie będą, nie znam się na tym, tylko piszę, jak ja widzę te łyżwy w wypożyczalni.
skrzypu skrzyp i bum rozwalone figurówki xD
Ja mam na szczęście swoje <podkurczam już w nich palce > ale to się wytnie xD :d
rozmiar 36 max xD ale są mi na styk xD
Ostatnio edytowany przez Sz@fcia (2007-12-11 11:35:44)
auć przypomnialy mi sie ala od razu te twoje odciski pamiętasz po fali xD a potem romantyczna przejadżka pontonem <-- ale to już przeszłość xD
Ostatnio edytowany przez Sz@fcia (2007-12-11 11:37:29)
A mi jak to pisałam przypomniał się gwóźdź, który wszedł mi bardzo glęboko w stope i co BARDZO bolało.
Kajtek! fuuu! xD A jak wam się dzisiaj podobało? xD Mi bardzo i nauczyłam się jeździć <szpaaan> Ale i tak Mateusz był najlepszy xD Albo jak się spjecalnie przewalaliśmy xD