Forum 2 Poznańskiej Żeńskiej Drużyny Harcerskiej "Droga"
Tajemnicza nieznajoma..
chyba miala byc jakas sprawnosc z tym zwiazana..
- chyba trzeba by sie cofnac do watku o Ali i Kajktu.. albo o Ani i Janie juz nie pamietam..
Ja chyba też bo kiedy chce coś napisać Ala zazwyczaj robi to pierwsza xD albo jak o czymś mówicie to zazwyczaj rozumiem podteksty xD < czasami nie > xd ;D
No...więc kontynuując temat 'wielkie wąty do...' to ...ekhem....chciałam powiedziec ze wiele osób ma wąty do mnie i do Ani że non stop gadamy o chłopakach. ALE...zdazyłam zauważyć że takowe osobniczki skrywają w sobie chęć do gadannia o płci przeciwnej i emanują niechęcią i odrazą co jest nawet trochę nienaturalne w naszym wieku. Jednakowoz chciałam zwrócic uwagę iż takowe osobniczki są bardzo często widwane w towarzystwie płci przeciwnej, o wiele częściej niż ja i Anka z kimś tam. Więc nie wiem o co tu w tym wszystkim tym osobniczkom chodzi.
Dziękuję za uwagę. Mam nadzieję, iz powyzej przedstawiona treść wątku nie sprawiła Wam trudnosci z czytaniem.
Hahahahahahahahahahahahahahahha Kamila kocham Cię normalnie hahahaha
Ale zaiste, to prawda
"Osobniczki" xDxD Tsaaaaa... xD
Ale przecież wy dużo nie gadacie o chłopakach Przynajmniej ostatnio xD
To prawda nie zadużo już o nich gadacie xD ... pewnie dlatego , że wyczerpały sie tematy xD
Tajemnicza nieznajoma..
no nie Kamila pozwole sie z Toba nie zgodzic...
ja wiem ze WY DWIE duzo gadacie o CHLOPAKACH..
akurat ze malo o nich mowicie to nie wmowicie we mnie..
i pobyt we Francji /moj nie wasz.../ na pewno tego nie zmienil...!
Asiu ludzie się zmieniają... ;P Przekonasz się jak przyjedziesz;P
Kamila jeśli chodzi jeszcze o takowe samiczki to bardzo prawdopodobne , że one już dojrzały albo nie rozpoczeły jeszcze okresu dojrzewania są dwie możliwości xD