Forum 2 Poznańskiej Żeńskiej Drużyny Harcerskiej "Droga"
już widze jak to pisze " dla jakieś tam drużyny harcereczek z grunwaldu dodka elektrodka" xD xD xD xD
W ramce wlasnej roboty xD
Tajemnicza nieznajoma..
jeden autograf zdobadzcie dla mnie..
tej daleko za granica...
załatwi sie < doma ja też nie wiem czy pójde . >
Jeszcze nie jestem pewna ale moge spróbowac załatwic opiekuna w postaci mojej cioci xD oczywiscie jesli chcecie....bo w sumie to ma byc tylko argument ułatwiajacy zdobycie zgody na pójscie....ale ja jeszcze cioci nie pytałam...bo to ma byc nasza decyzja czy cioicia pójdzie czy tez nie xD w sumie tez nie wiem czy ona ma pojutrze wolne no ale mniejsza xD z reszta ona jutro do mnie przyjezdza bo moj tata ma imieniny...O FAK(t)! MÓJ TATA MA IMIENINY! a ja nic dla niego jeszcze nie zrobiłam! kurcze:/ no mniejsza...
spróbuj spróbuj zawze to bezpieczniej w końcu to nie Grunwalkd < choć ten też nie nasleży do najbezpieczniejszych>
Ja pewnie nie pójdę, ale gdybym szła to... nie wiem czy Twoja ciocia musi iść... oczywiście nie mam nic przeciwko, jeżeli się zgodzi, ale w końcu to jest w dzień, a nie wieczorem, więc co tam... xD Aluś, dzięki... Ale spoko...
tylko wiecie, zawsze sie czujemy inaczej będąc pod opieką a inaczej bez opieki...pomyślcie i ogólni to ktos powiadamiał kogos nie z naszej druzyny? xD pytanie w sumie głównie do Ali i Ani, bo z tego co widze to tylko one ida na pewniaka....
Ja powiadomiłam Mateusza i Paue,a skoro Paua wie to Radepal pewnie też Mateusz raczej nie może jak z nim wczoraj gadałam. A ty Kamila?
Doma - jak ty nie idziesz to ja na serio nie ide ;P
ja nie wiem...pewnie pójdę...na tą chwilę to mi sie nie chce iśc....ale moze jutro obudze sie z myśla "tak! dzis koncert Dody...tak długo na niego czekałam..." xDxDxDxD
Właśnie mi się też nie chce iść... Ale kiedy zdaży się druga taka okazja? xD Najchętniej to bym sobie gdzie pochodziła...